شاید یکی از معضلات امروز طراحی داخلی منازل بسیاری از ما باشد. در واقع به نظر میرسد ایرانیان مدتهاست در چرخهی محدودی از رنگها گرفتار شده و به سراغ درخشش رنگهای دیگر نمیروند.
روانشناسی رنگ آبی فیروزه ای در طراحی داخلی
در مبحث روانشناسی، رنگ فیروزهای نمادی از برقراری ارتباطی قوی بین احساسات قلبی و الفاظ است. همچنین نوید بخش زندگی شاد و فضای دوستانه نیز بوده و در کل به عنوان رنگی التیام بخش شناخته میشود. رنگی که کنترل احساسات را امکان پذیر نموده و تعادل عواطف را برقرار نگاه دارد.
به علاوه رنگ فیروزهای در رفع تنشهای حاصل از عوامل استرسزا نیز مفید بوده و فضا را تا حد ممکن تلطیف میکند.شاید به همین دلیل است که استفاده از این رنگ در طراحی داخلی منازل، ادارات و محیطهای کاری تا حدی لازم بوده و ضمن آرام نگاه داشتن اتمسفر حاکم بر محیط، زمینهساز ایجاد فضایی صمیمیتر میشود.
اما اگر از نقطه نظر یک طراح داخلی به این طیف رنگی بنگریم، آبی فیروزهای را رنگی شاداب، مدرن، جالب توجه و بسیار جذاب خواهیم یافت.
این رنگ همچنین ویژگی خاص دیگری نیز دارد که استفاده از آن را بیش از پیش جالب نموده است. در واقع این رنگ دارای طیفی گسترده است که با سایههای روشن و تیره، جلوهایی متفاوت به خود میگیرند.
همچنین این رنگ در کنار رنگهای دیگری همچون سبز، زرد، سفید، طلایی، صورتی و بنفش نیز جلوهای تماشایی ایجاد خواهد کرد. این رنگ به نوعی رنگی لوکس و سلطنتی بوده و شما را به یاد جواهری میاندازد که نامش را وام دار آن است؛ بله، سنگ فیروزهی خوش نقش و نگار.